Σούμπλης Πολυζώης

Εκπαίδευση:

Υποψήφιος διδάκτωρ, Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής

 

 

Τηλ: 2610 997542
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Ο Πολυζώης Σούμπλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Αποφοίτησε το 20010 ως Διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, απέκτησε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα από την ίδια σχολή το 2012 και είναι υποψήφιος διδάκτορας του αντίστοιχου τμήματος.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στους τομείς των οπτικών δικτύων και της βελτιστοποίησής τους.  Έχει συγγράψει ερευνητικές εργασίες που έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια και ερευνητικές εργασίες που δημοσιεύτηκαν σε διεθνή περιοδικά. Επιπλέον έχει εργαστεί ως ερευνητής στα ακόλουθα ερευνητικά έργα: «ΠΕΡΙΚΛΗΣ - Ηλεκτρονική Δημοκρατία στον 21ο Αιώνα με την υποβοήθηση κινητών υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης», «Energy Efficient Optical Network Planning and Operation - EEONPO», «IDEALIST - Industry-Driven Elastic and Adaptive Lambda Infrastructure for Service and Transport Networks» και «Business Continuity as a Service - ORBIT».