Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης για την λήψη υπηρεσιών κατάρτισης και πιστοποίησης
Το Training Voucher αφορά στη λειτουργία ενός συστήματος παροχής και διαχείρισης υπηρεσιών εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης που προσφέρει τη δυνατότητα στους άμεσα ωφελούμενους να λαμβάνουν υπηρεσίες κατάρτισης από πιστοποιημένους Παρόχους.
eTwinning - Η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης
Το eTwinning είναι μια ευρωπαϊκή δράση του προγράμματος Erasmus+, μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη.
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ΠΣΔ είναι το εθνικό δίκτυο του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, το οποίο διασυνδέει ηλεκτρονικά με ασφάλεια όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, περιλαμβανομένων και των εκπαιδευτικών μονάδων της αλλοδαπής, τις υπηρεσίες και τους εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου Παιδείας σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, τους φορείς παροχής υπηρεσιών δια βίου μάθησης, τους μαθητές, τα στελέχη της εκπαίδευσης και τους λοιπούς εκπαιδευτικούς και φορείς του Υπουργείου Παιδείας.

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη CD-ROM και Website για τη Ν.Ε.Α. Ν. Α. Αχαΐας

Περίληψη: Leonardo Da Vinci II 
Χρηματοδότηση: Commission of the European Communities 
Έναρξη: Ιανουάριος 2002 
Λήξη: Δεκέμβριος 2002 
Ιστοσελίδα: http://www.nea.gr 
Αναλυτική Περιγραφή:
Το έργο εντάχθηκε στα πλαίσια του έργου "Προώθηση επιχειρηματικού πνεύματος στη Β"θμια εκπαίδευση" που υλοποιήθηκε με το πρόγραμμα Leonardo Da Vinci II. Κύριος σκοπός ήταν ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ενός λειτουργικού δικτυακού τόπου και αντίστοιχου CD-ROM, ικανά να παρουσιάζουν με καλαίσθητο και φιλικό προς τον χρήστη-μαθητή τρόπο την έννοια της επιχειρηματικότητας. Συνεργάστηκαν επτά διακρατικοί φορείς για την ανάπτυξη εργαλείων με πολυγλωσσικές δυνατότητες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ρουμάνικα και Τσέχικα). Το περιεχόμενο περιλαμβάνει γενικές πληροφορίες, αλλά και ειδικές, διαφοροποιημένες ανά κράτος.
 
sch-enetwinningstepvoucher-enmathiteia-enstop-bullyingsynmesyn-entransitorchestraorbitvimsenvimsenphoxtrotconnect