Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης για την λήψη υπηρεσιών κατάρτισης και πιστοποίησης
Το Training Voucher αφορά στη λειτουργία ενός συστήματος παροχής και διαχείρισης υπηρεσιών εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης που προσφέρει τη δυνατότητα στους άμεσα ωφελούμενους να λαμβάνουν υπηρεσίες κατάρτισης από πιστοποιημένους Παρόχους.
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ΠΣΔ είναι το εθνικό δίκτυο του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, το οποίο διασυνδέει ηλεκτρονικά με ασφάλεια όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, περιλαμβανομένων και των εκπαιδευτικών μονάδων της αλλοδαπής, τις υπηρεσίες και τους εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου Παιδείας σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, τους φορείς παροχής υπηρεσιών δια βίου μάθησης, τους μαθητές, τα στελέχη της εκπαίδευσης και τους λοιπούς εκπαιδευτικούς και φορείς του Υπουργείου Παιδείας.
eTwinning - Η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης
Το eTwinning είναι μια ευρωπαϊκή δράση του προγράμματος Erasmus+, μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη.

Γιαννόπουλος Ο. Κωνσταντίνος - Μηχανικός Ανάπτυξης

Διδακτορικό:

Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών (ΕΜΠ, 2004)

Πτυχίο:

Διπλ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΕΜΠ, 2000)

Τηλ:
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Ο Δρ. Κωνστανίνος Γιαννόπουλος γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1977. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου το έτος 2000, ενώ έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα από το ίδιο τμήμα το 2004.
Ο Δρ. Γιαννόπουλος έχει ερευνητική εμπειρία άνω των δέκα ετών στον τομέα το Οπτικών Δικτύων Επικοινωνιών, και συγκεκριμένα σε αρχιτεκτονικές οπτικής μεταγωγής πακέτου και ριπής, στην υλοποίηση οπτικών καταχωρητών, στις απαιτήσεις καταχώρησης οπτικών αρχιτεκτονικών και σε από άκρο σε άκρο πρωτόκολλα δέσμευση πόρων. Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή «Κυκλώματα Υπερυψηλών Ταχυτήτων για Ψηφιακά Οπτικά Δίκτυα» στο Εργαστήριο Φωτονικών Επικοινωνιών (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) κατά τα έτη 2000-2004. Εργάστηκε ως μεταδιδάκτορας ερευνητής μεταξύ των ετών 2005-2009 στο Εργαστήριο Δικτύων Επικοινωνιών (Πανεπιστήμιο Πατρών) στον τομέα «Σχεδίασης Σχεδόν Αμιγώς Οπτικών Κόμβων Μεταγωγής». Εργάστηκε επίσης μεταξύ των ετών 2007-2010 ως έμπειρος ερευνητής και μηχανικός δικτύου στον Τομέα Δικτυακών Τεχνολογιών (ΙΤΥΕ Διόφαντος).
O Δρ. Γιαννόπουλος εργάζεται ως Λέκτορας στον τομέα των Οπτικών Ασυρμάτων Επικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών). Το ερευνητικό του έργο αποτελείται από πλέον των 30 δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά και των 25 δημοσιεύσεων σε διεθνή συνέδρια με κρίση. Διακρίσεις επί του ερευνητικού του έργου αποτελούν τα βραβεία “IEEE/LEOS Graduate Student Fellowship Program 2004,” “Chorafas Foundation” και “IEEE Wireless Communications and Networking Conference 2014 Best Paper Award,” ενώ το ερευνητικό έργο έχει επίσης λάβει πέραν των 400 ανεξαρτήτων ετερο-αναφορών.
 
sch-enetwinningstepvoucher-enmathiteia-enstop-bullyingsynmesyn-entransitorchestraorbitvimsenvimsenphoxtrotconnect